MAARİFİN YÜZ AKI DERGİSİ

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizi "Türkiye Yüzyılı" bilinci ile yetiştirdiğimiz bu süreçte eğitim ve öğretimin yalnızca okul duvarları ile sınırlı kalmadığı bir gerçektir. Bu farkındalıkla öğrencilerimizin, milletimizin kadim değerlerinden yardımlaşma, dayanışma, millî birlik ve beraberlik şuuruyla yaşadıkları topluma karşı duyarlılıkları yüksek erdemli bireyler olarak yetiştirilmesi öncelikli hedeflerimizdendir. Bu hedefler doğrultusunda hazırlanan Maarifin Yüz Akı Dergisinin ikinci sayısında, öğrenci, öğretmen ve eğitim yöneticileri tarafından gerçekleştirilmiş sosyal sorumluluk faaliyetlerine yer verilmiştir. Gazi ve şehit yakınlarına gösterilen vefanın yaygınlaştırılması, sıfır atık farkındalığının kazandırılması, millî, manevi ve kültürel değerlerin geliştirilmesi, eğitimden kopan çocukların okula kazandırılması, israfın önlenmesi ve tasarruf bilincinin geliştirilmesi gibi önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri dergide yer alan çalışmalardan bazılarıdır.

Maarifin Yüz Akı Dergisi İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız.

04.09.2024 25